0
    30
    fisher canaries.JPG

02/12/2012
    El Fiatc Joventut ha deixat escapar una renda de 29 punts i ha assegurat la victòria amb 12 tirs lliures finals

El Fiatc Joventut ha patit per guanyar al Canàries en un partit que ha arribat a manar per 29 punts al segon quart.
    Els de Maldonado s'han relaxat en excés i s'han vist superats per la situació fins al punt que els insulars s'han arribat a posar 3 punts amunt (74 a 77) a 4 minuts pel final.
    L'encert de Fisher (29 punts) i la bona feina de Kuzmic (23 de valoració) al tram final, ha segellat un triomf no apte per a cardíacs.

Els verd-i-negres han rallat la perfecció en un primer quart en que el Canàries ha estat una joguina.
    Fisher, amb ganes de ser protagonista, ha estat el braç executor d'un equip que també ha estat agressiu al darrere.

El temps mort obligat d'Alejandro Martínez (14 a 6), no ha pogut aturar el vendaval de Fisher que jugava i feia jugar per etzibar un 15 a 0 (25 a 6) i obrir una escletxa important.
    A més, les rotacions han mantingut el nivell i la intimidació de Kuzmic, la lluita de Pere Tomàs i l'encert de Quezada han ajudat a aconseguir la màxima (57 a 28) després del 4rt triple de Fisher.

El partit semblava decidit però tot ha canviat amb el pas pels vestidors. El Canàries ha sortit més agressiu en atac –Saúl Blanco ha fet 11 punts en el quart-, i sobretot més consistent en defensa.
    La Penya, que havia desconnectat del partit, s'ha vist superada per la situació i ha esgotat les possessions havent de buscar jugades amb bloc directe.
    En aquest període els verd-i-negres no han anotat cap cistella de 2 i han vist com la diferència ha passat ràpidament dels 25 als 20, als 10, i als 6 finals de quart.

A l'empenta de Blanco se li han afegit les cistelles d'experiència de Guillen i el despertar d'un Rost que ha posat els seus per davant (74 a 77). Llavors al Canàries li ha cremat la pilota, li ha faltat un Tripkovic de sang freda per remuntar la feina. La Penya s'ha refet sent més agressiva amb les accions de Fisher i Kuzmic, i segura des del tir lliure. De fet, des d'aquell moment, els verd-i-negres han anotat 12 tirs lliures sense error, que han acabat evitant la catàstrofe