Victòries a primera i a segona del Tennis Taula Badalona

  0
  CTT Badalona.jpg

  22/11/2016 – El primer equip continua líder.

  Victòria clau a Primera Divisió a camp de l’Olesa, equip que va disputar la Fase d’Ascens a Divisió d’Honor la temporada passada, però que la present ocupa posicions de descens i, a més, no va poder comptar amb el seu segon jugador, Jofre. Tot plegat va propiciar una còmoda jornada pels badalonins, que només van veure perillar el partit en el tercer punt entre Antoni Grau i Jordi Miranda que es va saldar al cinquè joc. Adrià Fernàndez va donar un punt clau al derrotar al jugador estranger local en un gran partit, mentre que Miranda i Àngel Carrion van arrodonir el marcador.

   

  Amb aquesta victòria el Sosmatic Badalona continua en una segona posició enganyosa, ja que compta amb menys derrotes que el líder, però encara amb dos partits menys.

   

  Pel que fa a l’equip de Segona Divisió, torna a agafar el camí de la victòria davant el cuer, el Xarxa Malgrat, amb dos punts de Bocanegra, un de Nolis i un del jove Lloret.

   

  Destacada victòria també del Tariq Badalona de Preferent, que es situa amb un balanç de 5-2 amb una victòria sobre un rival directe, el Cardedeu, per la tercera plaça i assalta al segon classificat.