Vidal: “Falta molta temporada. Hem de seguir creient”

  0
  48
  1516_FUE-CJB (15).jpg

  20/03/2016 – Sergi Vidal i Nacho Llovet expressen el sentiment viscut dins del vestidor del FIATC Joventut després de sumar el desè triomf del curs (10/14).

   

  Amb 14 punts (4/7 en T3) i un 17 de valoració, Sergi Vidal oferiria un recital de lideratge sobre el parquet del Fernando Martín. El jugador badaloní, referent indiscutible de la Penya, tornaria a acumular molts quilòmetres a les cames (33 minuts), sent decisiu en quatre facetes del joc: punts, rebots (4), assistències (4) i defensa.

   

  “Possiblement la clau s’ha donat durant el tercer quart. Hem fet una gran defensa i això ens ha permès assolir una renda que, al final, ha compensat una mica l’últim intent de remuntada fet pel Fuenlabrada”, declarava Vidal a RCB un cop confirmada la victòria davant el Montakit Fuenlabrada (80-81).

   

  Després de sumar aquest resultat, l’equip de Salva Maldonado espera obrir una bona dinàmica que l’impulsi fins a cotes més altes. El desig és ben clar, tot i que només el treball diari farà possible que es compleixin les expectatives marcades.

   

  “Encara resta molta temporada i l’equip ha de millorar en molts aspectes. Sobretot hem de seguir creient en nosaltres”, advertia Sergi Vidal després de vèncer el Montakit.

   

  Un altre dels protagonistes positius del partit jugat al Fernando Martín seria Nacho Llovet. El capità (11 de valoració) estaria a pista per disputar els minuts decisius de l’encontre i valorava amb aquestes paraules el bon resultat assolit a Madrid.

   

  “Ha estat increïble. Teníem un avantatge de 13 punts mancant cinc minuts, però hem deixat que Fuenlabrada ens atrapés. La veritat és que l’equip ha sabut treure el caràcter per defensar al màxim les últimes accions. La sort també ens ha acompanyat”, destacava en primera instància.

   

  “Amb el parcial de 0 a 15 hem tingut la sensació d’escapar-nos molt ràpid. Al final tot ha canviat i ens ha entrat l’ansietat. Volíem que el partit s’acabés i ens ha costat trobar bons tirs”, afegia tot seguit a RCB.

   

  Segons el capità verd-i-negre, si el FIATC Joventut vol “recuperar les il·lusions i lluitar per alguna cosa més” s’ha d’obligar a guanyar “aquests partits”.

   

  Pensant ja en la visita que l’ICL Manresa ha d’efectuar a l’Olímpic, Llovet feia una crida a la massa social de la Penya. “Ara demano a tots els aficionats que repeteixin l’assistència del dia del Barça. Si omplim el pavelló, guanyarem segur”, assegurava el pivot.