Villacampa sobre Gaffney: “Aquí hi ha 13 jugadors en la mateixa situació”

  0
  villacampa.jpg

  10/03/2013
  El president del club ha explicat que tot i que contractualment "Gaffney té raó", "nosaltres no cedim al xantatge i no podem pagar a un agent abans que a un altre"

  El president del Joventut, Jordi Villacampa, ha aclarit la situació extraesportiva amb Tony Gaffney i ha volgut recordar que "aquí hi ha 13 jugadors amb la mateixa situació".

  En declaracions a Ràdio B, Villacampa ha reconegut que Gaffney té una clàusula al contracte en què si el club es demora més de 30 dies en el pagament al jugador o l'agent, es pot rescindir el contracte, i que la Penya deu 8.000 dòlars al representant de Gaffney.

  "Té raó però nosaltres no cedim al xantatge ni podem pagar a un agent abans que a un altre", ha declarat el dirigent verd-i-negre.

  Villacampa ha explicat que ell mateix va baixar dimecres al vestidor per informar als jugadors del retard en el pagament i que la totalitat de la plantilla, fins i tot Gaffney, va manifestar que entenia la situació, tot i que el nord-americà va demanar que expliquessin la situació també al seu agent.

  Mitja hora més tard, segons explica Villacampa, Gaffney també va mostrar el seu compromís en una xerrada amb Maldonado.

  "És per això que ens vam quedar molt sorpresos", afirma el president "perquè si el jugador està compromès es demostra amb fets i no paraules".

  Villacampa no ha tancat la porta a que Gaffney torni a la disciplina de l'equip, però entén que "si un jugador li diu a l'entrenador que està compromès i jugarà, ara l'entrenador no en vulgui saber res".

  Per últim, el cap verd-i-negre ha volgut recordar que fins ara "tots els jugadors han cobrat al dia" i que "els contractes ACB estan garantits".