Maldonado: “Tothom ha fet un pas endavant”

  0
  maldonado valladolid o domicilis acbphoto.jpg

  10/03/2013
  El tècnic verd-i-negre ha destacat "l'equilibri" i la capacitat per "jugar al límit i sumar en totes les posicions" que ha tingut l'equi

  L'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, s'ha mostrat content després del partit "tant pel rendiment com pel resultat".
  El tècnic verd-i-negre creu que avui "tothom ha fet un pas endavant" i que l'equip ha aconseguit "jugar al límit, equilibrat i sumar en totes les posicions".

  Maldonado ha tingut paraules agraïdes pels alers, als que altres setmanes els havia demanat que fessin més coses, i creu que "han estat molt bé i han entès que encara que estiguin desencertats han de fer la seva feina".

  L'adrianenc s'ha referit explíciament a Quezada, "ha estat molt ficat en el partit" i implícitament a Barrera "hi ha jugadors que empenyen i busquen el seu lloc", que ha deixat sense minuts a Ventura.

  Tot i destacar "el treball de tot l'equip", Maldonado també ha volgut destacar la feina dels pivots que "s'han ajudat molt" i en especial el paper de Trias, que ha fet el millor partit de la temporada.

  Per últim l'entrenador ha volgut deixar clar que "l'equip ha entès que no podem anar a partits de 90 punts".