Villacampa: “Tenim la plantilla més arriscada però també més il·lusionant dels últims anys”

  0
  villacampa2.jpg
  27/09/2013
  El president verd-i-negre ha tornat a remarcar que han apostat per un equip jove "no tant per necessitat sinó per filosofia" i diu que "la lliga està molt igualada i ja ens posarà al nostre lloc"

  El president del Joventut, Jordi Villacampa, ha afirmat sense dubtar que "tenim la plantilla més arriscada però també més il·lusionant dels últims anys". 
  El màxim mandatari verd-i-negre creu que tret d'alguns equips, "la lliga està molt igualada", i que l'objectiu d'aquest grup ha de ser "competir esperant que la lliga ens posi al nostre lloc".

  Villacampa ha recordat que la plantilla s'ha format amb tants jugadors joves de la pedrera, "no tant per necessitat, que també, sinó perquè és la nostra filosofia". 

  En aquest sentit ha afegit que als jugadors joves els han intentat "cuidar fitxant gent veterana i amb experiència a la lliga".

  El president de la Penya també ha opinat sobre els recents canvis decidits a l'última assemblea de l'ACB, que per majoria va prescindir dels serveis d'Albert Agustí, el fins ara director general. 

  "El que volem els clubs és que l'ACB pugui repartir diners pels clubs, que per alguns és motiu de supervivència", ha declarat, i diu que ara cal posar-se d'acord per saber quin perfil ha d'encapçalar el projecte, si un "més exjugador, amb bona capacitat de gestió i amb bons contactes institucionals" o "un càrrec més polític, com ha estat fins ara, però amb un bon equip que sigui seu".

  Per ultim, en referència al primer pagament que ha de fer l'entitat segons el pla de viabilitat, que s'ha d'efectuar el 2014, el president no ha entrat a valorar si s'ha fet algun avanç per executar les anomenades "garanties reals". "Hi estem treballant", ha explicat.