Visita al millor Obradoiro

  0
  JOV-OBR (3).jpg

  22/02/2014
  Els gallecs han guanyat 4 partits seguits i estan en el millor moment de la temporada

  El calendari del FIATC Joventut ha fet que a la 1a volta rebés a casa als equips més pontets de la lliga, i que en aquesta 2a volta hagi d’anar a competir a la pista dels equips d’Eurolliga.

  Aquesta setmana però, té un partit trampa. Després de competir fins el final a la pista del Barça, els verd-i-negres visiten el camp d’un equip que fins ara flirtejava amb el descens però que ja porta 4 victòries seguides.
  A la jornada 15, els gallecs duien un balanç de 4 victòries i 11 derrotes i eren a un sol partit del descens. En aquell moment van fer fora a Nick Minnerath, l’estrella interior que els va sortir creu, i van començar a agafar confiança i guanyar partits.

  És per tots aquests motius, que el vestidor del FIATC Joventut no s’en refia ni un pèl. Maldonado destaca que coincidint amb aquesta baixa “han canviat els rols interiors, han guanyat confiança i han començat a veure la llum en l’aspecte defensiu, en el que ara són molt sòlids”.

  A més, el tècnic creu que “el fet d’estar a un sol partit de nosaltres serà una motivació extra per ells”.
  La fórmula, com indicava Maldonado i també ha recordat Suàrez, serà “defensar, córrer per mirar de fer el nostre joc i intentar arribar a un final igualat”.

  En els últims partits Muscala, però sobretot Junyent, han fet un pas endavant. El pivot sabadellenc de 37 anys ha multiplicat els seus números fins els 13,3 punts, 7 rebots i 15,6 de valoració en els últims 6 partits. El joc interior doncs, serà clau en un partit amb aroma a Play Off.