Maldonado: “Des del salt inicial han tingut més desig i encert”

  0
  maldonado gerra charly.JPG

  23/02/2014
  El tècnic adrianenc va admetre que van faltar moltes coses a la pista de l'Obradoiro, però creu que "no cal trencar-ho tot ni criminalitzar jugadors que venien en una bona dinàmica"

  L'entrenador del FIATC Joventut, Salva Maldonado, va lamentar la derrota del seu equip a la pista de l'Obradoiro de Santiago en un partit en el que "des del salt inicial han tingut més desig i encert". 

  En declaracions als micròfons de RàdioB, el tècnic verd-i-negre va explicar que "és difícil d'analitzar el que ha passat" tot i reconèixer que "en els partits de la nostra lliga guanya qui hi posa més". "A més quan no estàs encertat el rival et desmanega i domina", va prosseguir Maldonado, "i avui ens han faltat més referències, no hem trobat respostes equilibrades i només ha existit el nostre joc interior".

  Tot i que aquesta és la derrota més àmplia del FIATC Joventut en el que va de temporada, i ha estat el 1r partit en que els verd-i-negres no han arribat amb opcions al tram final, hi ha una part positiva. "L'equip ha trobat resposta en l'orgull de 6 o 7 jugadors", declarava el tècnic, que va dir estar content de "com han jugat els últims 14 minuts els que sortien de la banqueta".
  "No cal trencar-ho tot i criminalitzar els jugadors que portaven una dinàmica. Espero que ens serveixi com a toc d'atenció", va concloure.