Viure al carrer en un polígon: la dura realitat de Badalona Sud

  0
  90
  Foto: Maite Esteve.

  Ja fa més d’un any que a bona part de l’agenda mediàtica i política de Badalona està marcada per les situacions d’emergència social en relació a habitatge i les problemàtiques que se’n deriven. Concretament, les ocupacions de naus industrials abandonades han estat una constant. Del tràgic incendi de la nau del Gorg, al desallotjament de la nau del carrer Progrés.

  El fet innegable és que a Badalona hi ha massa gent que viu en condicions deplorables i que, en certs casos, les seves conductes també generen malestar entre els veïns. Només dies després de posar fi al campament improvisat que els ocupants de la nau del Progrés van aixecar a la plaça del Cotonifici, ens arriba un altre exemple de precarietat i misèria.

  A escassos carrers de la nau del Progrés, al passatge que hi ha entre els carrers de Monturiol, Eduard Maristany i Tortosa, hi malviuen persones sota un porxo, on hi han construït barraques improvisades i enormement precàries. Les fotografies, fetes per Maite Esteve, així ho demostren.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí