Vives: “Estem aprenent a portar millor les situacions del tram final”

  0
  1314_EST-JOV (14).JPG
  07/01/2014
  El director de joc va destacar la feina dels veterans per esgarrapar el triomf a Múrcia i va fer la 1a crida a l'afició perquè ompli el Palau contra el Barça

  El base del FIATC Joventut, Guillem Vives, va dir estar "molt content" després del triomf de Múrcia "una pista molt difícil" i també perquè "crec que estem aprenent a portar millor aquestes situacions de tram final, tot i que hem d'intentar que no ens remuntin els avantatges".

  El director de joc verd-i-negre va destacar el bon partit de Shurna, Kirksay i Miralles. "En Shurna i en Kirksay ens han ajudat molt al tram final, i en Miralles ha fet molta feina al rebot", va apuntar.

  El jugador sorgit del planter no va desaprofitar l'ocasió als micròfons de RàdioB per començar ja des del diumenge a escalfar el partit vital per ser a la Copa que els verd-i-negres jugaran diumenge a casa (12:30) contra el Bilbao. "Hem d'anar partit a partit, i per això és molt important que ara a casa contra el Bilbao el Palau apreti per aconseguir una victòria molt important", va declarar.