Maldonado: “Som conscients que per guanyar hem de patir”

  0
  JOV-BAS (21).jpg

  07/01/2014
  El tècnic verd-i-negre va  destacar la capacitat de reacció de l'equip i l'equilibri que va donar Kirksay al tram final del matx a Múrcia

  El tècnic del FIATC Joventut, Salva Maldonado, va mostrar-se content als micròfons de RàdioB després de la victòria del seu equip a Múrcia en un partit en que va destacar que "hem sabut resurgir després del parcial que ens han fet". 

  El tècnic verd-i-negre va ser conscient que el FIATC Joventut "trempa i destrempa" i fa "minipartits dins dels partits", però va preferir remarcar que "hem tingut moments molt bons a la 1a part, amb un joc equilibrat i variat" i que al tram final, quan més apretava el Múrcia, "hem sabut buscar els jugadors que estaven més ficats en el partit". 

  "Som conscients que per guanyar hem de patir", va acabar apuntant, tot i admetre que "si haguéssim controlat una mica més el rebot i fallat menys tirs lliures, no haguéssim patit tant".

  Aquest cop els elogis se'ls va endur Tariq Kirksay, que va fer "una tasca encomiable" i que "quan el partit se'ns feia llarg ens ha donat estabilitat i rebot". "Ha jugat excel·lent els últims 5 minuts", va concloure.