Vives: “Kirksay és un fitxatge boníssim”

  0
  JOV-CAN (18).jpg

  01/04/2014
  Vives també s'ha referit a les possibilitats de ser al Play Off, del que diu que encara és massa d'hora per plantejar-ho

  El base del FIATC Joventut, Guillem Vives, ha parlat de l'últim partit, de l'actuació de Tariq Kirksay i de les opcions de l'equip de ser al Play Off.

  Pel director de joc verd-i-negre, diumenge va ser clau el treball al darrere per contenir el Tenerife. "Van fer un bon bàsquet però vam poder aturar les seves armes i a base de la defensa, de ser llestos en atac, i amb l'ajuda d'en Tariq (Kirksay) ens vam endur la victòria", ha afirmat el jugador sorgit del planter. 

  Vives s'ha desfet en elogis de Kirksay, que ha estat escollit al 5 ideal de la jornada. "És un fitxatge boníssim pel que ens ensenya als entrenaments i pel que ens dona al camp. Diumenge va tornar a fer una exhibició. Quan jo baixava a defensar, ell ja havia recuperat la pilota, va ser increïble", ha apuntat el barceloní. "L'hem de disfrutar i cuidar molt perquè tenim molta sort de que jugui amb nosaltres", ha afirmat. 

  Preguntat pels mals percentatges de tir, el base no hi ha donat gaire importància hi ha assegurat que "tinc la confiança d'en Salva i les sensacions a pista són bones".
  Per últim, Vives ha considerar que encara és massa aviat per plantejar-se el Play Off com a objectiu però que espera que "d'aqui 3 setmanes podem parlar de que estem lluitant definitivament per ser-hi".