El base ha tornat a assumir la responsabilitat i ha rescatat la Penya quan perdia de 9 amb 10 punts seguits
    Estadística
    Vídeoresum
    Maldonado: "Tenim jugadors capaços de passar del cel a l'infern i a l'inrevés"

El FIATC Joventut ha aconseguit la 4a victòria de la temporada en derrotar al Valladolid, el cuer de la competició, per 72 a 79

Els verd-i-negres han tornat a fer un partit amb altibaixos i mostrant el millor i el pitjor que poden fer sobre la pista. A la 1a part la Penya ha arribat a gaudir d'un avantatge de 21 punts (17a 38), que a la 2a ha dilapidat fins arribar a estar 9 avall a l'últim quart (64 a 55)
    Al final però, el bon saber fer de Vives, que ha tornat a agafar la responsabilitat i li ha sortit cara, ha tret endavant un partit trampa.

L'encert exterior dels de Maldonado ha marcat els primers compassos. 4 triples de Shurna i 3 més de Kirksay obrien un primer forat de 15 punts (13 a 28 per 15 a 28 al min 10). Al 2n període, les rotacions de tots dos equips han endurit el matx i han fet que els extraordinaris percentatges baixessin. Tot i això, en aquesta tessitura la Penya s'ha mogut bé. Miralles i Llovet han mantingut la intensitat defensiva de l'equip, que ha marxat al descans encara amb una diferència de 16 punts (28 a 44).

El pas pel vestidor però, ho ha canviat tot. El Valladolid ha sortit molt endollat, anotant cistelles de molt de mèrit, que han fet créixer la moral dels locals i disminuir la dels badalonins, que recordaven el fantasma de les segones parts. Als 8 minuts de quart, els locals ja havien aconseguit aconseguit eixugar els 16 de diferència (51 a 51), i la Penya continuava totalment desconectada fins el 64 a 55, a l'inici de l'últim període.

Llavors Vives s'ha carregat l'equip a l'esquena. Al 3r quart el base havia especulat massa per mirar d'administrar la renda de l'equip, però veient que no donava bons resultats, ha tornat a imprimir ritme, que és la única manera de fer que l'equip funcioni. 10 punts gairebé consecutius amb la seva firma han igualat el marcador i han capgirat la tendència.

El Valladolid ja no anotava els tirs puntejats per la Penya, i Ventura i Miralles marcaven un nivell d'intensitat molt alt, que Shurna, Vives i el propi Miralles aprofitaven des del tir lliure. Anotant els últims 10 punts del partit des del tir lliure, el FIATC Joventut ha aconseguit tancar un partit boig.

Els més valorats per part de la Penya han estat Shurna (20) i Miralles (20), seguits de Vives (18), Kirksay (12) i Ventura (11).

El proper partit dels verd-i-negres serà diumenge a les 12:15 a l'Olímpic contra el Baskonia