Voluntaris Badalona realitza una sessió informativa

  0

  La casa Antoni Lleal, més coneguda com Can Pepus (carrer de Francesc Macià, 104), acull avui, a partir de les 19.30 hores, una sessió informativa sobre l’associació Voluntaris Badalona.

  Amb aquest acte, que comptarà amb la presència de la primera tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Recursos Interns, Participació i Habitatge, Teresa González, es vol transmetre els valors i la funció social que fa aquesta entitat i intentar que pugui créixer en nombre d’associats.

  Voluntaris Badalona

  L’entitat neix l’any 1994 amb motiu del funcionament i organització de la subseu olímpica de Badalona. Les activitats que realitzen els voluntaris en aquest moment són, entre d’altres, la participació en esdeveniments esportius o culturals o les tasques amb persones discapacitades, a la gent gran. A més, també col·laboren amb la Fundació Banc d’Aliments i amb les diferents entitats de la ciutat que ajuden a les famílies amb pocs recursos econòmics

  Aquest any, Voluntaris Badalona compleix 25 anys i vol renovar tant els càrrecs de la junta directiva com el funcionament, adaptant-se a les noves tecnologies i necessitats.

  Aquest procés de renovació obre les portes a que totes les badalonines i badalonins puguin formar part de l’entitat com a voluntaris/es.

   

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí