Voluntaris prepara una concentració abans del Ple pel desacord amb el govern local

  0
  voluntaris.jpg

  23/09/2015 – El col·lectiu serà present al Ple de l'Ajuntament, on esperen poder "reprendre el treball perquè les coses continuïnt funcionant".

  Voluntaris Badalona prepara una mobilització per a la propera setmana. Dimarts, el Ple de l’Ajuntament es reunirà per primer cop després de les vacances i el col·lectiu, que des de l’estiu ha renyit amb el govern local per la supressió de la figura de coordinador amb sou municipal, vol fer-se escoltar tant a la plaça com a la sala. La intenció no és fer soroll perquè sí, no obstant. Voluntaris afirma que “la relació” amb el nou executiu “passa per uns moments delicats” i volen tenir presència “per superar aquest moment de desacords i reprendre el treball perquè les coses continuïn funcionant com fins ara”.

   

  Recordem que el desacord ve donat perquè, fins ara, Voluntaris estava coordinat per una figura vinculada salarialment a l’Ajuntament que el nou govern ha decidit suprimir. La persona que ha encarnat aquest paper els darrers anys ha estat  Joan Escalada, que aquest dimarts ha afirmat que continuarà exercint la seva funció encara que no cobri. Això sí, ha avisat, haurà de buscar un treball i compaginar-ho, el que li restarà temps amb la seva tasca a l’entitat. D’altra banda, apunta, hi hauria d’haver algú de la plantilla de l’Ajuntament que estigui en contacte constant amb Voluntaris.