What’s Up! i la Penya porten la catifa vermella a Badalona

  0
  DSC_0057 copia.JPG

  03/03/2017 – L’acadèmia celebra una gran festa d’inauguració en el seu local del barri del Centre amb més de 200 convidats.

   

  “Hem vingut a crear una revolució”. Aquesta és la filosofia amb la qual What’s Up! Badalona descriu el projecte d’ensenyament en anglès que està implantant a la ciutat. Ahir al vespre, el centre va celebrar un esdeveniment d’alta volada: una festa d’inauguració amb catifa vermella, més de 200 convidats i el protagonisme d’excepció dels jugadors del Divina Seguros Joventut.

   

  El local de l’acadèmia, situat a la Via Augusta, es va vestir de gala per rebre a alumnes i a tots els veïns i veïnes interessats. Es tractava d’un esdeveniment obert a tothom i en el qual s’hi podia trobar música en directe, photocall, activitats en anglès a les aules i dirigides pels coach (mestres) de l’acadèmia i un brunch que va durar més de tres hores.

   

  Part del staff tècnic del Divina Seguros, el director esportiu Jordi Martí, i responsables de l’àrea de comunicació i de màrqueting van assistir a festa, tot i que el principal protagonisme en clau verd-i-negre el van exercir Albert Ventura, Jerome Jordan i Albert Sàbat; uns padrins de luxe.

   

  Els jugadors de la Penya van compartir una bona estona amb tots els assistentses, van fer-se fotografies amb els convidats i van exercir de mestres de cerimònia en el sorteig de regals: entrades pel derbi Divina-Barça, dues samarretes de la Penya, dos cursos d’anglès i un viatge a Londres.

   

  La filosofia What’s Up!

   

  Karina Accetta, directora de What’s Up! Badalona, ens va atendre per valorar com està funcionant l’acadèmia i què ha suposat pel centre que dirigeix assolir acords corporatius amb la Penya.

   

  “La clau de What’s Up! és posar a disposició de les persones la franja de temps que més els interessa per aprendre i venir a classe. Avui en dia la gent necessita temps per assolir els seus objectius. Nosaltres obrim 13 hores al dia perquè cada alumne esculli quan vol venir”, destacava Accetta durant la festa d’inauguració.

   

  La directora de What’s Up! Badalona reconeix estar “molt contenta amb el projecte que s’està desenvolupant a la ciutat”, on ja es compta amb “500 alumnes”. “En volem més. Hem arribat per revolucionar la ciutat en el tema de l’anglès”, deixava clar Karina Accetta.

   

  What’s Up! destaca per oferir “un perfil de coach/mestre molt dinàmic i que transmet passió als estudiants”. Segons la màxima responsable del centre obert a Badalona, “l’ànglès no és una assignatura pendent; és l’eina que t’acosta al poder de la comunicació i que et permet assolir tots els objectius laborals i personals comunicant-te amb qui sigui i quan sigui”.

   

  Per What’s Up! Badalona, posicionar la seva marca al costat de la del Divina Seguros Joventut ha estat important. L’acadèmia té acords de patrocini i col·laboració amb el club, vinculació que va dur els jugadors verd-i-negres a exercir de padrins de la festa d’inauguració celebrada ahir.