WhatsApp implementa les notes de veu en les actualitzacions d’estat

  0
  81

  Els àudios no poden durar més de 30 segons. Tanmateix, com quan s’envien per un xat, es podrà escoltar la nota abans de publicar-la

  WhatsApp comença a implementar una funció que permet compartir notes de veu duna durada màxima de trenta segons en les actualitzacions d’estat, que ja està disponible en la darrera versió beta per Android. La plataforma de missatgeria instantània va començar a treballar en el desenvolupament d’aquesta nova funció l’estiu passat, sumant-se a la possibilitat de compartir textos, fotos, vídeos i GIFs que desapareix després de 24 hores.

  Ara, WhatsApp ha llançat la versió 2.23.2.8 de la beta per a Android que, de moment, ja incorpora la funció de gravar i compartir notes de veu a través dels estats.

  Per publicar notes de veu només cal accedir a la pestanya d’estats. Amb aquesta actualització s’incorpora la mateixa icona de micròfon present als xats, que cal mantenir premuda per començar a gravar un àudio. Aquest botó s’afegeix al costat de la icona del llapis per compartir text i de la càmera per compartir fotos o vídeos.

  Els àudios no poden durar més de trenta segons. Tanmateix, com quan s’envien per un xat, es podrà escoltar la nota de veu abans de publicar-la o, fins i tot, rebutjar-la.

  D’aquesta manera, un cop publicat l’estat, les notes de veu es veuran al centre de la pantalla i els usuaris hauran de prémer el botó de reproduir per començar a escoltar l’àudio.

  Així mateix, aquestes notes de veu també estan encriptades d’extrem a extrem, cosa que manté la seguretat i privadesa característica dels xats de WhatsApp. A més, l’àudio es compartirà únicament amb els contactes que l’usuari seleccioni prèviament des dels paràmetres de privadesa de l’aplicació.

  De moment, aquesta funció està disponible per a alguns usuaris que hagin instal·lat la versió beta més recent de Google Play Store, encara que s’implementarà per a més usuaris les properes setmanes.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí