Xavi Duatis: “El llistó de les jugadores és assolir l’ascens a Copa Catalunya”

  0
  Joventut

  El Joventut Femení va tenir a tocar l’ascens a Copa Catalunya el curs anterior. Disputar la Final A Quatre de Primera Catalana va ser tot un èxit però el retorn a CopaCat no es va poder completar. Un desig que, aquest curs, s’ha d’assolir sí o sí. Aquest és el repte plantejat per part de l’equip dirigit per Xavi Duatis, acceptant les jugadores el repte de tornar-ho a intentar.

  Per això, l’equip s’ha reforçat amb jugadores de nivell com Ainhoa Madueño (Femení Sant Adrià B) o Èlia Pèrez (Lluïsos de Gràcia), per tancar el cicle. Ara com ara, l’equip és segon i disputaria la fase final. Parlem amb l’entrenador verd-i-negre per conèixer l’evolució de la temporada de la Penya.

  Quin va ser el plantejament de l’equip a principi de temporada? 
  Nosaltres ens vam quedar amb la mel als llavis perquè no es va poder tornar a Copa. Llavors, l’equip va creure-hi per tornar a intentar-ho. No esperàvem arribar a la F4 i hem pogut mantenir un bon grup de jugadores. El nostre objectiu és intentar l’ascens.

  Aquesta exigència també la tenen les jugadores?
  Absolutament. Les jugadores acceptem el repte amb l’objectiu d’arribar a la F4 i poder aconseguir l’ascens. L’any anterior no ens vam plantejar tornar a Copa perqùe no hi pensàvem però aquest curs sí que el tenim plantejat. Ara mateix estem en punt de la temporada que depenem de nosaltres i ens dòna certa tranquil·litat.

  Hi ha cap neguit a causa del descans que hi haurà durant aquestes dues temporada?
  Estem una mica a l’expectativa de l’evolució de les mesures plantejades per part de l’Estat. El preparador físic ja preveurà un pla d’entrenament perquè les jugadores es mantinguin bé físicament i no sigui un hàndicap quan es recuperi la competició.

  Aquesta temporada potser no hi haurà descensos de LF2.
  Per lògica pura els 3 primers classificats ascendeixen a Copa, ja que hi ha 3 descensos. Nosaltres volem assegurar l’ascens, sense que sigui de retruc.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí