Xavi Duatis: “Han estat tres anys irrepetibles”

  0
  duatis.JPG

  Xavi Duatis canvia d’aires. Els últims anys els ha passat al Sant Andreu de Natzaret, principalment coordinant i portant el sènior femení. Després de 3 temporades molt intenses ara marxa al Masculí Maresme. Entrenarà a l’infantil B i participarà a les sessions de tecnificacions setmanals del club.

   

  “El projecte té un sostre molt alt, els objectius a mig i curt termini són ambiciosos i interessants. De moment, tots els passos que s'estan fent son coherents i van molt encaminats a aconseguir ser un club referent dins els panorama català a nivell de formació”.

   

  En els primers dies de feina “he trobat un club molt treballador, amb jugadors molt talentosos i que tenen moltes ganes de treballar i de millorar. Espero poder oferir el meu treball i esforç per ajudar al club i als jugadors a seguir creixent”.

   

  Canvia de ciutat, de club i de gènere. Tot i que sempre mirarà el bàsquet femení de reüll, “el canvi era necessari. No es tractava de les ganes o no que tingues. Han estat tres anys irrepetibles però també han estat molt intensos. A vegades cal deixar refredar les coses per poder-les mirar amb perspectiva”.

   

  Tot i així és conscient del que deixa enrere i sap que trobarà a faltar coses i sobretot “les persones que estimes, la complicitat amb l'staff i les jugadores, la confiança i els ànims que totes les persones de la directiva ens donaven o les xerrades inacabables amb l'Albert Lopez”.

   

  Entre els molts records i els grans moments, el que més l’ha marcat és el campionat de Catalunya de fa dues temporades, sobretot pel que va significar: “vam fer la temporada perfecta i el dia a dia amb les meravelloses jugadores que he entrenat sempre ho portaré ben endins”.

   

  A partir d’ara, Xavi Duatis canviarà rutines, dinàmiques i companys de viatge. Nous reptes per mirar endavant. Desitja el millor al Sant Andreu i a les jugadores: “tots saben que estaré sempre a prop per ajudar en el que calgui”.