L’ASJUBA obté tres cinturons negres a Castelldefels

  0
  54
  ASJUBA.jpg

  14/07/2015 – Mari Angels Sanchez, Maneul Contreras i Marc Mas han rebut, entre els 110 candidats, el cinturó negre de 1r DAN.

  El passat dissabte, 11 de juliol, va tenir lloc la convocatòria d'exàmens de la Federació Catalana de Judo per l'obtenció del cinturó negre. L'acte es va desenvolupar a la ciutat de Castelldefels i va aplegar a uns 110 candidats d'arreu de Catalunya, amb tribunals reconeguts per la Federació Espanyola.

   

  Per la seva part, l'Associació Judo Baetulo, com cada any, va presentar els seus candidats i enguany a Mari Angels Sanchez i Manuel Contreras pel cinturó negre 1r DAN, que van poder demostrar tot el que han après al llarg dels anys de pràctica del judo, i van obtenir aquest grau amb molt bona nota.

   

  També el company Marc Mas, alumne de Masnou i que s'entrena conjuntament amb els companys de l'ASJUBA va assolir el cinturó negre 1r DAN.

   

  Destacar que Manuel Carreras, que va fer la seva demostració amb el seu Uke (company amb qui es prepara l'examen tècnic i de Kates). Adrià Matamala, ho va aconseguir només amb 16 anys, sent un dels més de joves de la seva promoció.

   

  Ara, el club només li queda pensar en les vacances i preparar noves fites per la propera temporada.