Xavier Garcia Albiol, nou alcalde de Badalona

  0
  152

  Xavier Garcia Albiol ha estat escollit aquest migdia, alcalde de Badalona. En la votació de la sessió extraordinària del Ple de l’Ajuntament, el candidat del Partit Popular ha obtingut 18 vots, que suposen la majoria absoluta, i 9 vots en blanc.

  El Ple de l’Ajuntament de Badalona el formen 27 regidors i regidores i la majoria absoluta està situada en el suport de 14 regidors i regidores. El nou Consistori per al mandat 2023-2027 el formen els grups municipals de Guanyem Badalona (1); Badalona en Comú Podem (2); Esquerra Republicana de Catalunya (2); Partit dels Socialistes de Catalunya (4); i Partit Popular (18).

  Xavier Garcia Albiol en el seu primer discurs com a alcalde ha remarcat que a partir d’ara s’obre “una nova etapa, una etapa de noves ambicions, de noves idees i nous projectes”. “Soc perfectament coneixedor del que s’espera de nosaltres i de les grans expectatives que els veïns esperen del nou Govern municipal; poden tenir la seguretat que estarem a l’altura del moment històric que ens toca afrontar en aquests moments, tenint molt present, que res serà fàcil ni ràpid”, ha indicat l’alcalde de Badalona.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí