Badalona, el cul del món

  0

  No és normal que al 75% de vials de Badalona de 9 P.M. a 9 A.M. puguis aparcar impunement a on el cotxe hi càpiga, o no

  Una ciutat on les facilitats per la vida quotidiana són completament diferents entre barris, procedents de favors polítics que s'han succeït des de l'etapa democràtica.

  No és normal que al 75% de vials de Badalona de 9 P.M. a 9 A.M. puguis aparcar impunement a on el cotxe hi càpiga, o no. Cotxes sobre parcs infantils a La Salut, invasió de parades d'autobús en servei a Llefià, fileres d'aparcament a l'avinguda Salvador Espriu de Lloreda que no són retirats fins al migdia, davant dels mateixos ulls dels senyors del dipòsit municipal que es troba just davant.

  En canvi, estaciones al c/ Progrés amb 5 centímetres del teu cotxe sobre una línia groga, que no és trepitjada ni per la roda davantera, els amables senyors del servei municipal de retirada de cotxes et deixen l'adhesiu del "Disculpeu les molèsties". A cagar a la via!

  Anar al dipòsit de Can Cabanyes, i un cop abonat el import íntegre de la falta, trobar-te que t’han recompensat amb un bony a la porta ja és per llogar-hi cadires. Però aquest tampoc és el cas pel qual els escric.

  Això l'ajuntament s'ho hauria de remirar. I com bé li agradarà que digui el senyor alcalde de Badalona: Sr. García Albiol; a Badalona: o tots moros o tots cristians. Estic indignat.

   

  Martí Tudela i Vidal