Badalonins i badalonines

  0

  Un nou veí ha arribat a la nostra ciutat i s’ha instal·lat al Pont del Petroli. Fa molts anys que va viure a la fàbrica Anís del Mono i dóna nom a l’Anís i a la fàbrica. Tots sabeu de qui us parlo: del Mono!

  Molts us preguntareu del per què d’aquesta ubicació i molts pensareu que és campanya de màrqueting de la fàbrica; però jo us dic que res més lluny de la idea i el concepte amb el qual va néixer el projecte.

  Els que hem intervingut en aquest,  vam apostar per la difusió de la nostra ciutat; que  sigui coneguda per la seva platja, la badia, pel seu entorn. Que, a tot aquell que pregunti  on està feta la fotografia amb el Mono, puguem mostrar-li que Badalona evoluciona i es transforma, que tenim una platja que convida al turisme, que el Pont del Petroli és únic en tota Europa, que tenim un Passeig Marítim magnífic i que un dels símbols de la nostra ciutat, que és l’Anís del Mono, ens convida a seure al seu costat i mostrar una ciutat que, dia a dia, la fem més bonica als ulls dels nostres veïns i als dels visitants que rebem.

  Cuidem de la nostra ciutat i fem que el seu nom i els seus espais siguin respectats.

  Vull agrair des d’ aquest espai el suport de tots els que han participat i cregut en aquest projecte.

  Enca Marés

  Presidenta AVV Front Marítim