CARTA OBERTA A FERRAN FALCÓ

  1

  Ens dirigim a vostè, com a president del grup municipal de CiU a l’Ajuntament de Badalona i diputat al parlament de Catalunya, en nom de l’AV Canyadó per manifestar-li el nostre malestar i total desacord amb el contingut del fullet informatiu que vostè ha repartit entre el veïnat dels barris de Casagemes i Canyadó.

  És cert que vostè, com també els grups municipals d’ICV-EUiA i el PSC, varen denunciar la manca d’informació al veïnat i la improvisació del govern del PP, que no va valorar les conseqüències  de l’obertura d’un aparcament de 700 places en els nostres barris, els quals ja pateixen els problemes de la concentració d’oci nocturn i les destrosses dels incívics tots els caps de setmana per manca de vigilància.

  Ara bé, afirmar com es diu al fullet que “des de CiU hem aconseguit…” no només és una mentida sinó també una manipulació i un menyspreu al treball que realitzem des de les AV.

  Vostè sap que vàrem ser representants de les dues AV els que  vam demanar a l’alcalde que s’aturessin les obres immediatament i també una reunió urgent per aclarir la situació i, si era possible, arribar a algun acord. Tot aix´o succeïa el dia després  que s’iniciessin les obres, és a dir, el divendres dia 1 de juny. També aquest dia a l’AV Canyadó es va fer una reunió amb l’assistència de la regidora del districte per tractar del tema. 

  La reunió amb els responsables de l’Ajuntament va tenir lloc el dilluns, dia 4 de juny, i desprès de denunciar la manca d’informació dels veïns i exposar els greus problemes que aquesta oferta de places d’aparcament suposaria per als nostres barris, l’Ajuntament va reconsiderar la seva proposta inicial i vàren arribar als acords que vostè descaradament s’atribueix.

  Senyor Falcó com ja deu saber, arrel del fullet es va generar un malestar entre els veïns i veïnes respecte el seu partit polític (com es va reflectir a l’assemblea informativa sobre aquest tema celebrada el passat dijous 14 de juny a l’AV Canyadó), ja que en el fullet no surt cap referència a la tasca feta per les AV en aquest tema i dóna a entendre que tota la feina ha sigut de CiU. Tothom,  tard o  d’hora, s’adona de les mentides i encara que avui la manca de responsabilitat i credibilitat d’alguns polítics es el pa de cada dia, això no vol dir que els nostres veïns siguin babaus.

  Ben cordialment

  La Junta de l’AV Canyadó