Una genialitat d’Irina supera el Friol a terres gallegues (0-1)

0
18
Xavi Garcia

Una jugada individual d’Irina Uribe va donar els tres punts al Seagull en el seu desplaçament a Friol (Lugo). Un triomf que no es va assolir fàcilment, i es va haver de lluitar contra un temps inestable i l’expulsió de la ‘gavina’ Carla Cotado al segon temps. La màgia d’Urine al segon temps va suposar una injecció de moral extra per afrontar amb els ànims reforçats de cara al partit d’aquest diumenge davant el FC Barcelona B.

La golejada de la primera volta a Badalona (4-1) no es va repetir, ni de bon tros, al partit de la segona volta a terres gallegues. És més, la victòria es va haver de suar i pencar força.
El marcador inicial de 0-0 es va mantenir durant el primer temps i no va ser fins a la represa quan les ‘gavines’ van patir el primer contratemps del matx: l’expulsió de Carla Cotado per doble amonestació.

La inferioritat numèrica, però, no va perjudicar el ritme del matx i, al cap d’un quart d’hora, al 65, Irina Uribe va avançar el Seagull amb una diana de fantasia, que va concloure amb una vaselina des de la frontal de l’àrea. Una obra ‘made in’ classe Urina. Amb una jugadora menys durant quasi 45 minuts i el marcador a favor, el Seagull va aconseguir mantenir l’avantatge i els 3 punts fins al xiulet final.

Amb aquesta victòria, la primera d’aquest 2020, el conjunt d’Ana Junyent suma 26 punts, i es troba a 7 de la tercera plaça, defensada per l’Eibar (33).

“La primera part va ser positiva, vam dominar el joc i vam tenir ocasions de gol”, va plantejar Junyent després del matx. “A la segona part, vam ajustar l’equip després de l’expulsió i, amb el gol, vam defensar davant un equip ofensiu”.

Aquest diumenge (12h) a l’Estadi es disputarà un dels partits més disputats i que millor representen el gran estat de forma del futbol femení català: CE Seagull – FC Barcelona B.