Miguel Ángel Sánchez ja és nou president del CF Badalona

    0
    124
    DSC_0403.JPG

    25/06/2012 – Poc abans de les vuit de la tarda s'ha fet oficial el que aquesta web havia avançat al migdia: Miguel Ángel Sánchez ha estat escollit nou president del CF Badalona amb efecte immediat.

    A falta de més candidats, l'únic que s'ha presentat no ha pogut fer altra cosa que guanyar. Miguel Ángel Sánchez Ruiz ha estat proclamat per la junta electoral nou president del CF Badalona. Necessitava 102 avals que secundessin el seu nomenament, i n'ha presentat més de 140. La junta s'ha reunit a les set de la tarda i en poc més d'una hora ha verificat l'autenticitat i la legitimitat de cada una de les signatures. Una vegada feta la comprovació, la designació ja era un fet. Des de demà mateix, Miguel Ángel Sánchez començarà a exercir com a successor de Felipe Martínez, com a màxim responsable de la institució.  

     

    La presentació de la candidatura no va arribar a les oficines del club fins a les 19.30 de dissabte, només mitja hora abans de que es tanqués el termini. Sota la botzina i pràcticament al temps d'afegit, però la notificació va arribar. De moment, a més de Sánchez, es coneixen quatre persones més que integraran la directiva de l'entitat badalonina. Als noms de Kiko Serra i Paco Pepe ja apuntats aquest migdia, s'uneixen els de Cándido Viana i Carla Caballero. Ara caldrà esperar a saber la composició exacta de la junta i els càrrecs que ocuparan cada una de les persones que han volgut acompanyar Miguel Ángel Sánchez en aquesta travessia.