Les associacions del Turó d’en Caritg organitzen una gala benèfica per a la investigació de les malalties minoritàries

  0
  Gala Benèfica Malalties Minoritàries.jpg

  04/07/2014 – La gala tindrà cita el proper dimarts, 8 de juliol a les 21h, al Teatre Zorilla. Els fons recaptats aniran destinats a la Fundació Institut d’Investigació en Ciències de la Salut de l’Hospital Germans Trias i Pujol.

  L’Associació de Comerç de Pau Piferrer-La Salut Alta i l’Associació de Veïns del Turó d’en Caritg s’uneixen un cop més per la solidaritat i, aquesta vegada, organitzen una Gala Benèfica per recaptar fons per  a la investigació de les Malalties Minoritàries. La gala tindrà lloc el proper dimarts, 8 de juliol a les 21 hores, al Teatre Zorrilla.

   

  Badalonins com el cantautor i ballarí Manuel Fernández i el cantant David Ros, l’escola de ball A.C.A. El Tacón del Duende, i altres artistes com Karol Luque, María Muñoz, Dani Mata, Yesika Moyano, David San, Gerard López, Pedro Enrique, Javier Ginés, El Rumbo i José Ramírez, entre altres, seran els encarregats d’animar la gala benèfica.

   

  Destacar que l’entrada té un preu solidari d’uns 10 euros que anirà destinat a la Fundació Institut d’Investigació en Ciències de la Salut de l’Hospital Germans Trias i Pujol. Les entrades ja es poden adquirir al quiosc situat a la plaça de Pep Ventura, al Complex Esportiu Municipal del barri de Sistrells (plaça de l’Alcalde Manent, 1) i el mateix dia al Teatre Zorrilla (carrer de Sant Miquel, 54).