‘Tourmalet’, segon capítol

  0
  IMG_4561.JPG

   

  24/02/2017- Un altre partit gran a l'estadi. Aquest diumenge, a dos quarts de set de la tarda, el Vila-real B posarà a prova el Badalona en un dels duels més complicats i, alhora, més atractius del que resta de lliga per a l'equip escapulat. 

   

  Un altre partit gran a l'estadi. Aquest diumenge, a dos quarts de set de la tarda, el Vila-real B posarà a prova el Badalona en un dels duels més complicats i, alhora, més atractius del que resta de lliga per a l'equip escapulat.

  El filial groguet és sisè en la classificació, a tres punts del Bada, després de recuperar-se d'un inici molt irregular i representa una de les principals amenaces en la lluita pel play off d'ascens. És especialment destacable el seu registre golejador de 43 gols en 26 jornades, que només supera el Barça B. Per contra, cal subratllar que, lluny de La Plana, solament ha guanyat dues vegades i que hi ha onze equips que han sumat més punts en els desplaçaments. Una altra dada per a l'optimisme és que, tot i que el Vila-real B és molt fort jugant a casa, el Badalona va ser capaç de puntuar en l'enfrontament de la primera volta (2-2). En tot cas, Manolo González no prendrà com a referència aquell partit per preparar el d'aquest diumenge. "No tenen res a veure", va assegurar en conversa amb aquest diari. El tècnic considera que els seus jugadors enfrontaran a "un gran equip, molt ben treballat i amb molta qualitat". Per altra banda, González no creu que el d'aquest diumenge sigui un duel decisiu: "Queden moltes jornades com perquè tingui una transcendència gran. Si guanyéssim els deixaríem a sis punts, que només són dos partits". En tot cas, serà el segon d'una sèrie de quatre enfrontaments contra equips de la part alta de la taula que va iniciar-se, amb un resultat excel·lent per al Badalona (1-3), diumenge passat al Rico Pérez, davant de l'Hércules.

  Seràn baixa per sanció federativa Sergio Maestre i Musa, i continuen lesionats Miquel Robusté, Enric Pi, Aly Coulibaly i Marcel Serramitja. Xiularà l'àrbitre balear Iván González González.