El nou GBC posa a prova la Penya

    0
    37
    oliver vs gbc a casa.jpg

    18/01/2013

    L'equip donostiarra rep avui la Penya (20h) amb dos jugadors nous i la moral alta després de guanyar el València

    Encara no han passat 4 mesos des que el Fiatc Joventut va encetar la lliga amb victòria contra un Lagun Aro GBC lluitador en un partit en que Manny Quezada (31 de valoració) va enlluernar la lliga i va ser MVP de la jornada.

     

    Ara tots dos equips es tornen a enfrontar amb un panorama força diferent. Ni la Penya ha referendat les bones sensacions del debut en un primera volta irregular, ni el GBC ha estat un conjunt lluitador -és penúltim amb 3 victòries– ni Manny Quezada ha tornat a estar al mateix nivell.

     

    Com han dit tots els integrants i l’entrenador del Fiatc Joventut quan han analitzat la primera volta, “el repte és ser més competitius a domicili” on la Penya només ha guanyat un partit fins ara (Fuenlabrada) i visitarà les pistes dels rivals de la seva lliga, com el GBC.

     

    Els donostiarres ho estan intentant tot per sortir del pou i s’han reforçat recentment amb Paunic i Finley, han donat les baixes a Kuksiks, Taylor i Korolev, i han provat un canvi tàctic amb Woods, la teòrica estrella de l’equip, que passarà a jugar de 4 com va fer l’any passat Andy Panko.

    Tot i que encara és aviat per avaluar aquesta sèrie de canvis, alguns van sortir prou bé perquè l’equip va ser prou sòlid per guanyar el València en la darrera jornada.

     

    Ningú ha definit millor la prova que Quezada que creu que “serà un partit totalment diferent” al de la primera volta. L’escorta de Nova York, que va ser xiulat en l’últim partit, ha remarcat aquesta setmana que “em sento bé, tot i que hi ha dies que les coses surten millor que d’altres”.

     

    Del compromís d’aquest vespre (20h), l’entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, ha apuntat que “tot i que han tingut problemes d’anotació, a casa seva serà un partit difícil”.