La primera victòria ja és aquí

0
    73

Quatre jornades després, també arriba el primer gol de la temporada

Refer-se de les últimes jornades era una obligació. Patint però objectiu assolit. El CF Badalona es va marcar com a vital i necessari guanyar al Mollerussa per no allunyar-se a la classificació i entrar en el grup de baix. Hi va haver una clara igualtat en el temps reglamentari, però el resultat es va decantar a favor del conjunt que menys errors va cometre. El problema de l’efectivitat a porteria es va tornar a evidenciar. Els badalonins van gaudir de bones oportunitats, però sense èxit. De tantes, alguna acaba dins, i Dani Homet va aprofitar una errada defensiva greu del conjunt rival per anotar l’únic gol del partit abans d’arribar al descans (1-0).

A la segona part, el Mollerussa ha estat superior, tot i que els escapulats hagin gaudit d’algunes ocasions per augmentar la diferència. Cert és que el Badalona tampoc ha patit en defensa, i menys el porter Craviotto, que no ha hagut d’intervenir gaire. Gran victòria del Badalona i, sobretot en confiança, per afrontar un partit duríssim aquest cap de setmana al camp de l’UE Olot, el tercer classificat.

El Badalona es situa dos punts per sobre de la zona de descens i continua sent l’equip que ha vist menys porteria.