Al Badalonès ja no li queden més vides (61 a 58)

badalones.JPG

19/02/2013
    Els Dimonis van tornar a caure i ja no són líders en solitari

El Badalonès va caure contra el Fuster en el derbi comarcal de la jornada i va perdre la condició de líder en solitari.
    Els Dimonis van deixar escapar el 3r partit dels últims 4 i confirmen que no estan en un bon moment de forma.

Un altre cop curt d'efectius –sense Màlaga, Llorach, Oña i Arqué– els de Xavi Grau van arribar justos al final del partit i no van poder endur-se un final igualat.
    Abans, havien dominat la primera part gràcies a la pressió i l'encert exterior.

Al segon període van aconseguir una màxima de 8 punts (21 a 29) fruit d'una defensa zonal però dos triples de Del Pino van igualar les coses abans del descans (29 a 34).

A la tornada dels vestidors el Badalonès va tornar a tenir un màxim avantatge de 8 punts (33 a 41) però llavors se li van fondre els ploms, va seguir abusant el triple sense estar tant encertat i el Fuster li va donar la volta al partit.

Prop de l'anella i carregant de faltes als Dimonis, els locals van cruspir-se la diferència i van completar la remuntada abans d'acabar el quart (45 a 43).

A l'inici de l'últim període les coses no van canviar i amb 2 triples i 2 contraatacs els colomencs es van col·locar 9 amunt a falta de 4 minuts (57 a 48).

En un últim intent a la desesperada, la pressió del Badalonès va aconseguir robar pilotes i tornar a reduir el desavantatge (57 a 56), però mai es van posar per davant i el Fuster va estar encertat en el serial de tirs lliures.