CiU denuncia el mal estat del ‘skatepark’ de Les Guixeres

    0
    70
    IMG_0436.jpg

    30/07/2013 – El grup municipal convergent insta el govern a trobar la manera de recuperar un espai destinat a usuaris de monopatins i bicicletes de trial.

    El grup municipal de CiU va denunciar fa uns dies l’estat deplorable del bikepark situat al costat del Polígon de Les Guixeres, al barri de Pomar. El seu president, Ferran Falcó, lamenta que el govern municipal “hagi deixat de la mà de Déu un equipament lúdic i esportiu pensat per als joves que”. L’espai, construït durant el darrer mandat i pensat per als usuaris de monopatins i bicicletes de trial, s’ha convertit en “un solar sense cap mena de manteniment de neteja”, i CiU creu que això “pot haver provocat que els monopatins i bicicletes s’hagi reproduït en places i carrers d’on havia desaparegut”.

     

    Per això, Falcó insta l’Ajuntament a recuperar l’estat de l’espai de manera urgent, i suggereix que el consistori explori les possibilitats que hi hauria per a fer que alguna entitat esportiva de la ciutat, amb el corresponent ajut econòmic, es pugui encarregar de la gestió de l’equipament. D’aquesta manera, CiU considera que es podria aconseguir que la instal·lació estigui en bon estat i es torni a utilitzar amb la regularitat dels seus inicis.

     

    Des del govern municipal han assegurat que ja s’està treballant per paliar aquesta situació. Expliquen que la intenció és destinar una partida econòmica a la neteja i manteniment i que s’està estudiant la possibilitat d’externalitzar el servei cap a una entitat de la ciutat interessada en l’equipament.