0
    46
    1.JPG

01/10/2013
    Els Dimonis van sumar la 3a victòria, la 1a sense patir, i ja són líders de la categoria

El Badalonès va aconseguir el 3r triomf de la temporada, el 1r sense patir al tram final, i ja és líder de la 1a Catalana

En els dos últims partits, els Dimonis havien superat al Neus i a La Garriga després d'una pròrroga i de rebre un parcial 0 a 13 respectivament.
    Dissabte en canvi, van agafar ràpidament un avantatge de 10 punts, que mai van perdre.

Tot i un inici fred (6 a 3), les accions de caràcter de Tubert i Fontrodona -els millors del partit juntament amb Suñé- van permetre obrir el primer forat (6 a 14) que s'ampliava encara més amb un triple d'Oña abans d'acabar el quart (13 a 23).

Al 2n període, el Cabrera va intentar igualar el partit carregant el joc interior i forçant penetracions per sumar des del tir lliure, però un extraordinari Suñé va anotar 3 triples seguits per augmentar la diferència fins els 18 (25 a 43), que es van quedar en 17 a la mitja part (28 a 45).

A la tornada dels vestidors, els locals van sortir molt més agressius en defensa fins a fer perillar la barrera dels 10 punts (35 a 47), però Jimeno es va carregar l'equip a l'esquena per aturar la sangria amb accions de bloc directe, fins que dues tècniques seguides a la banqueta del Cabrera van tornar a donar l'oportunitat d'estirar la diferència (37 a 63).

Els errors en els tirs lliures encara van donar una altre oportunitat als del Maresme, que es van acostar a 15 punts i van obligar a demanar un temps mort que ja no figurava al guió del partit (54 a 69), però 2 triples d'un inspiradíssim Fontrodona van evitar qualsevol intent de remuntada.

El proper partit dels Dimonis serà aquest dissabte a les 19h a La Plana contra l'Onyar.