Badalonès i Maristes sumen sense problemes

0
    41

14/3/2016.- Els dimonis superen les baixes i la pista per guanyar el cuer. A Segona, l’Ademar va ser més superior a mesura que avançava el partit.

Tot i ser la pista del cuer, all camp dels Lluïsos sempre és complicat jugar per les dimensions molt ajustades. El primer quart va ser igualat, 13-19. Però el partit va durar el temps que va trigar el Badalonès a imposar el seu joc.

La rapidesa i la bona circulació de pilota deixaven l’avantatge en 14 punts al descans, 30-44. La forta sortida al parcial definitiu va pujar la diferència fins els 17 punts, tot i que al final es quedés en el 64-75.

Els dimonis no van acusar les baixes i van aprofitar la visita al cuer per sumar una victòria que els permet seguir liderant la classificació. Diumenge a la tarda visiten la pista del La Palma, un equip de mitja taula.

A Segona, sense problemes per l’Ademar a la pista del Bàsquet La Mina. Ja des del primer quart, els Maristes es van posar per davant al marcador, 9-13. L’encert en triples al segon parcial va ampliar la diferència fins els 11 punts del descans, 21-32.

A la represa, els locals només van poder anotar 8 punts i la diferència es va ampliar fins el 29-45. Els 7 punts consecutius a l’arrencada del parcial definitiu van acabar de deixar els locals sense opcions i a l’Ademar controlant amb comoditat fins el 44-60. Diumenge a les 19.30h reben el Gramanet, tercer per la cua.

El Natzaret va competir durant tres quarts a la pista del Sant Jordi, però al parcial definitiu es van veure superats pel Rubí. La sortida del Sant Andreu, amb un 3-13 en 4 minuts, va deixar clar que anaven a pel partit en una pista difícil. Els locals van reaccionar amb dos triples i un 2+1. El primer quart acaba amb empat a 20.

L’habitual encert dels locals va arribar al segon quart. Però quan semblava que podien trencar el partit, un parcial de 0-9 va tornar a empatar el partit. Al descans, la diferència era de només 2 punts, 39-37.

A la represa, la selecció de tir i l’encert del Sant Andreu van començar a fallar. Però l’encert de Pol Sanchez deixava l’equip amb opcions al tercer quart, 58-50.

Però al parcial definitiu, es va mantenir la tendència i les imprecisions i el baix percentatge en tirs van fer impossible la victòria visitant, 85-65. Dissabte a les 16h, derbi contra el Badalonès.

També derrota del Llefià que va començar controlant la primera part, amb avantatges de fons a 10 punts. En canvi, la segona va ser molt dolenta i els errors van suposar una nova derrota. Dissabte a les 17.45h, partit complicat amb la visita del Neus.