Albiol: “El Nadal d’enguany a Badalona serà gris, trist i avorrit”

  0
  34
  IMG_9773.JPG

  01/12/2015 – L’exalcalde Xavier García Albiol ha criticat la campanya de Nadal que ha planificat l’Ajuntament i que deixarà de comptar amb alguns elements que el PP va implementar.

  L’exalcalde Xavier García Albiol ha criticat aquest dilluns la campanya de Nadal que ha planificat l’Ajuntament de Badalona i que deixarà de comptar amb alguns elements que el PP va implementar, com ara el gran arbre de Nadal blau, l’espectacle visual a la façana de la Casa de la Vila o, el passat any, donar llum verda a la iniciativa privada de la pista de gel a la plaça Pompeu Fabra.

   

  “En els últims anys havíem organitzat tota una sèrie d’esdeveniments ciutadans que podien gaudir tots els veïns, malauradament aquest any tornarem a ser una ciutat grisa, trista i avorrida”, creu Garcia Albiol. El president ‘popular’ també ha recordat que s’havien instal·lat llums nadalenques als principals eixos ciutadans i comercials; enguany l’Ajuntament ha decidit no destinar pressupost a les decoracions, que correran a càrrec de les entitats de botiguers.

   

  “No tenen que llançar tot el que vam fer a la paperera. Crec que vam donar passos rellevants pel que fa a projecció”, sosté Albiol. “Es podia estar d’acord o no amb l’arbre de Nadal però era fotografiat per milers i milers de persones de la ciutat i de fora d’ella. La plaça de Vila es convertia en un espai molt atractiu i ple d’alegria durant les festes nadalenques”.

   

  Poca predisposició per tornar a acollir la pista de gel

   

  Una altra de les crítiques d’Albiol ha anat dirigida cap a “la falta de predisposició” del nou govern envers la instal·lació de la pista de patinatge sobre gel que va presidir el passat Nadal la plaça Pompeu Fabra. L’edil del PP assegura que els patrocinadors, Kinder, van resultar molt satisfets i contents i volien repetir l’experiència enguany, però afirma que la manca de voluntat municipal ha portat a que no es tornés a dur a terme.