Sàbat: “Avui ens ha tocat creu”

    0
    37
    1516_RIO-CJB (9).JPG

    29/11/2015 – El base del FIATC Joventut lamentaria la baixada de rendiment defensiu que patiria la Penya durant la segona meitat del partit contra el Rio Natura (83-79).

     

    El FIATC Joventut duria l’Obradoiro fins al límit (26-39), però no sabria trencar definitivament l’encontre i ho acabaria pagant. El públic del Fontes do Sar sortiria al rescat dels seus jugadors en els moments més crítics, donant ales a un equip que tindria en Waczynski el seu principal referent (27 punts).

     

    “És una llàstima, sobretot per com havíem jugat durant la primera part. Ho estàvem fent molt bé, però al segon temps ens hem encallat i no hem estat bé en defensa”, declarava Albert Sàbat a RCB des dels vestidors de Sar.

     

    El base, autor de 15 punts, situaria la defensa com a principal clau de la desfeta. “La clau de la derrota ha estat la defensa. Ens han anotat molts triples. Nosaltres també n’hem fallat molts, però això forma part de nostre joc. Avui ens ha tocat creu”, reconeixia el jugador de Llagostera.

     

    Malgrat tenir clar que el Fontes do Sar és una pista difícil, Sàbat es mostrava convençut que la Penya hauria pogut vèncer a Santiago amb una mica més d’empenta.

     

    “Sar és un camp complicat. L’Obradoiro hi ha guanyat tots els seus partits aquesta temporada, però penso que podríem haver guanyat”, afirmava el base del FIATC Joventut a RCB.