El Barri Can Calet s’aprofita de la desorganització del Futsal Iris (1-5)

0
    30

09/10/2013
    Els de Carles Ventura van topar contra la muralla defensiva dels vallesans

El Futsal Iris tornava a Casagemes després de la victòria de la setmana passada contra el Jamones Centelles.
    A diferència del partit passat, els verds van començar amb molt de respecte cap al rival, i és que el Barri Can Calet és un club amb molta identitat que al llarg de la seva trajectòria s’ha enfrontat en nombroses vegades contra els de Badalona.

Els vallesans van sortir amb una defensa tancada a 15 metres, deixant la resta del camp pels locals. El Futsal Iris, desconcertat per la falta de pressió de l’equip rival, no va saber trenar jugades d’atac.

La falta de concentració i errors puntuals en la defensa van permetre als visitants marcar el primer gol en el minut 7.

Lluny de reaccionar, els homes de Carles Ventura van pecar d’impaciència per remuntar el resultat, incrementant els errors defensius provocant el 0-2 (14’) i el 0-3 (16’)

El Futsal Iris va buscat refugi en la mitja part per refer-se del joc del rival que tot i haver-li cedit gairebé tota la pista incomodava el joc dels verds.

En el començament de la segona part, es va poder veure una guspira del joc ofensiu característic del Futsal Iris basat en una bona circulació de la pilota que va permetre transicions ràpides.

Gràcies a les noves ganes, Jona va sorprendre als visitants i posava el 1-3 en el marcador (33’).

Però aquesta guspira no va tenir continuïtat, els badalonins un altre cop es van topar amb la defensa recomposta del Barri i van tornar a ser víctimes dels errors de la primera part

L'1-4 en el minut 34 va suposar una gerra d’aigua freda a les aspiracions de remuntar el partit i l'1-5 en el 38’ va deixar sentenciat el marcador.

El Futsal Iris Badalona encara no coneix la victòria a casa i en aquest darrer partit va estar irreconeixible i va oferir una versió molt diferent al conjunt que en el partit anterior havia marcat 13 gols.

El verds tindran l’oportunitat de retrobar-se amb la victòria aquest diumenge a les 11:30 en el pavelló municipal Maria Victor contra el Palau Solità i Plegamans 2007.