Els Badalona Dracs renova al defensa Kevin Duley

    0
    79
    Kevin Duley.jpg

    03/10/2016 – El nord-americà Kevin Duley renova per Badalona Dracs per a jugar la seva tercera temporada sota les ordres de l’entrenador d’Oscar Calatayud.

    Kevin Duley, nascut el 24 d’octubre de 1988 a Santa Bàrbara, a Califòrnia, es va iniciar en el Bishop Diego High School de la seva ciutat natal, per a després prosseguir la seva carrera esportiva i universitària en la californiana Humboldt State University.

     

    El seu gran coneixement del futbol americà, la seva magnifica lectura de l’ofensiva rival i la seva rapidesa, juntament amb la contundència en els seus placatges, són les grans armes d’aquest linebacker, que també pot ajudar en altres posicions defensives. Després de guanyar dos campionats de la LNFA (2014 i 2016), Duley va tenir una nova experiència aquest passat estiu en les files de Hameelinna Huskies, aconseguint el títol de la segona divisió finlandesa.

     

    Per al jugador nord-americà amb doble passaport, va renovar un any més per al conjunt badaloní. “És una cosa molt gran, ja que Dracs sempre ha estat un equip gran en aquest país i amb destacats resultats a nivell europeu. Sent un gran orgull per renovar i continuar jugant amb aquest equip que tan bé m’ha acollit des del primer dia. Puc decidir sense objecció que són la meva gran família catalana”, declara Kevin Duley.

     

    Tornar a aconseguir el campionat de la LNFA és el gran objectiu de Duley. “Després de proclamar-nos campions l’any passat amb una temporada perfecta, la meva meta és aconseguir la meva tercera lliga nacional. No serà fàcil perquè som el rival a batre i els altres equips es reforçaran amb la intenció de destronar-nos, però el club està fent un gran treball per a què això no succeeixi. Treballar dia a dia amb gent tan capacitada com els entrenadors Oscar Calatayud o Xus Fernández, és una seguretat per a què el conjunt aconsegueixi els èxits que es proposa i aquest no és un altre que assolir la LNFA i tornar a estar en una final europea”, afegeix el jugador nord-americà.

     

    Després de la renovació de Kevin Duley i el retorn de Marcos Carmona, juntament amb noves incorporacions que l’equip del Badalona Dracs anirà anunciant properament, tot i que ja ha començat a treballar de cara a la preparació de la temporada 2016-2017. Una expectant temporada en què, presumiblement, retorni també la “desapareguda” Copa d’Espanya, a falta de conèixer finalment els equips inscrits i de què es confirmi oficialment la disputa de la competició copera, prevista per als mesos de novembre i desembre.