Els veïns del barri de la Mora celebren les seves festes

  0
  51
  IMG_9440.JPG

  28/10/2013 – Una festa que compta amb el tradicional concurs de truites que enguany ha arribat a la quarta edició. 

  Aquest diumenge el barri de la Mora ha celebrat la seva festa amb el tradicional concurs de truites que enguany ha arribat a la quarta edició. Una festa, organitzada per l’Associació de Veïns Front Marítim de Badalona, ha iniciat amb una cercavila amb el Grup de Diables Kapaoltis de Llefià, i que donava pas a l’inici de les activitats infantils.

   

  Durant tot el matí els més petits van gaudir d’inflables, tallers de cuina i manualitats a càrrec de VIROT i també d’un taller d’estels amb el club Mira-Mira.

   

  La festa va finalitzar amb el concurs de truites que enguany s’han presentat quatre veïns. Les finalistes han estat Olga Jiménez, per la seva truita més original, Ana Fernández per fer la truita més gran, i Noemi Cara que s’ha endut el primer premi per la truita amb més sabor. Els finalistes han estat escollits per un jurat format per membres de l’associació i el regidor del districte 5, Juan Fernández, i la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme, Rosa Bertran.

   

  La presidenta de l’Associació de Veïns Front Marítim, Encarna Marés, ha confirmat que l’any vinent no es realitzarà el concurs de truites a causa de la baixa de participació veïnal, ja que l’associació compta amb la col·laboració de tots els veïns de La Mora. Tot i això, Marés espera que les properes edicions de la festa del barri tinguin cabuda per a tots els nens i nenes com ha estat fins ara.