El Seagull torna de vacances jugant-se tres lligues i amb tres partits vitals pel títol

    0
    36
    DSC_0542_1.JPG

    18/04/2017 – El primer equip, l’Infantil i l’Aleví-Benjamí arriben a les últimes jornades del campionat amb opcions de quedar campions.

     

    La Setmana Santa ha provocat que tots els equips del Seagull facin un punt i seguit en les seves respectives competicions. Un cop finalitzades les vacances, les lligues tornen a aparèixer a escena en un cap de setmana que pot ser vital perquè l’entitat confirmi una temporada somiada.

     

    Arribats ja a l’últim tram del curs, el Seagull compta amb tres equips que encara lluiten per proclamar-se campions de lliga. El primer, i principal exponent, és el bloc de Nacional entrenat per Jordi Ferrón. Salvar un punt al camp del Barça ‘B’ en l’última jornada (1-1) fa que les gavines arribin als dos últims partits del calendari conservant algunes possibilitats de guanyar la lliga.

     

    Diumenge (12h) a l’Estadi, el Seagull (54 punts) juga contra l’AEM, conjunt que ja ha assolit la permanència al grup III de la Segona Divisió Femenina. Per ser campiones, les badalonines hauran de guanyar l’AEM, repetir triomf al camp del Sabadell en l’última jornada i esperar que el Barça ‘B’ (57) punxi diumenge (12h) al terreny de joc del Levante Las Planas o bé a casa contra el Sant Gabriel.

     

    Com que el bloc de Ferrón té l’average particular amb el filial guanyat, en cas d’empat a punts el campió seria el Seagull. Sens dubte, la jornada de diumenge pot ser clau, ja que el Levante Las Planas s’està jugant la salvació i l’AEM ha de visitar l’Estadi.

     

    Un líder ferm

     

    Qui sí que depèn d’ell mateix és l’Infantil de Miriam Zamora, primer classificat del grup III de la Segona Divisió amb 59 punts. El Vilassar de Mar (57), principal rival del Seagull en la pugna pel títol, té l’average particular guanyat amb les mini gavines, però a falta de dues jornades no ha estat capaç d’atrapar l’equip blau.

     

    Si el Seagull guanya diumenge (10h) al camp del Sants, tercer classificat del campionat a qui ja van derrotar en la primera volta (3-1), i el Vilassar es deixa punts contra el Cirera ‘B’, el títol serà badaloní.

     

    Duel directe

     

    Per acabar, baixant fins al grup III de la Segona Divisió Aleví-Benjamí, observem com el Seagull (66) també està en disposició de proclamar-se campió, tot i que encara li resten set partits per jugar (un més que a l’actual líder). El Sant Gabriel (69), primer classificat i equip derrotat per les de Badalona al Ruiz Casado (1-2), visita dissabte Montigalà (9:15h). Si el Seagull guanya, l’average particular serà seu, avançarà les adrianenques i encara tindrà un partit més de marge per distanciar-se a tres punts.