Els Termites de Llefià C són líders a l’inici de la temporada

    0
    36
    termites.jpg

    10/10/2017 – Diumenge va començar la 23a Lliga de Barcelona de les Bitlles Catalanes, on els Termites C van guanyar les dues primeres jornades i els To-K-Fusta aconsegueix la victòria davant el Poblenou B.

     

    El passat diumenge, 8 d’octubre, es va iniciar la 23a Lliga de Barcelona de les Bitlles Catalanes, que organitza la Federació Catalana de Bitlles i Bowling. Enguany hi participen 21 equips en tres grups diferents, entre els quals els badalonins Termites de Llefià i To-K-Fusta.

     

    En primer lloc, els Termites A, B i C, que juguen al Grup C, van celebrar les dues primeres jornades d’aquesta nova temporada a casa, amb la visita del Va Tornem-hi (Palau Solità i Plegamans), Colobrers Groc (Castellar del Vallès), La Perestroika  (Franqueses del Vallès) i el Sabadell.

     

    En la primera jornada, els Termites A i C es van enfrontar, en què l’equip C va guanyar per 324 a 326; mentre que el B va perdre amb el Va Tornem-hi per 293 a 299.

     

    Tot seguit, a la segona volta, van ser els Termites C i B que es van haver de veure les cares. En aquesta ocasió, l’equip C va tornar a guanyar per 367, enfront dels 335 dels Termites B. En canvi, els Termites A van descansar en la segona jornada.

     

    D’altra banda, el club badaloní To-K-Fusta competeix aquesta temporada en el Grup B. En la primera jornada, celebrada al Camp de l’Arpa de Barcelona, van disputar amb el Sagrada Família, amb qui va perdre per 322-353. A la segona volta, la victòria va caure sobre els badalonins que van guanyar 236-303 davant el Poblenou B.

     

    Pel que fa a la classificació general, el Grup B és liderat pel Poblenou A, seguit de Sagrada Família i To-K-Fusta, després d’assolir la primera victòria de la temporada en la segona jornada. En canvi, els Termites de Llefià C són els que lideren el Grup C. Els Termites B i el A ocupen la quarta i la sisena posició, respectivament.