El somni de l’ascens s’ensorra cruelment a Recasens (4-0)

    0
    32
    Seagull

    El Seagull només necessitava un punt per assolir la classificació per a la fase d’ascens a la Primera Divisió de futbol femení. Aquest, però, no només no va arribar sinó que les ‘gavines’ van patir al Municipal de Recasens davant l’AEM Lleida una derrota molt dolorosa, per quatre gols a zero.

    L’equip d’Ana Junyet va començar el partit a la terra ferma amb intensitat i la davantera Adriana Manau va gaudir de la primera oportunitat per avançar-se al marcador. Les badalonines eren conscients de no només mantenir la porteria a zero i l’empat sinó que també s’havia de trencar el marcador inicial amb un gol a favor.

    Tot i aquest primer temps anivellat, la capitana local es va convertir en el malson de les blaves i al minut 32 de partit va trencar l’empat inicial amb una definició efectiva davant Aída. Un cop dur amb derrota per la mínima però gens letal al final del primer temps.

    A la represa, l’AEM va continuar ensumant la porteria rival i les locals van augmentar la diferència amb una jugada en transició que va finalitzar Alexia al fons de la porteria. Dos a zero i el Seagull que començava a necessitar un miracle que el pogués sumar el punt que necessitava. Al tram final, i ja amb els ànims de veure molt lluny l’empat, les lleidatanes van sentenciar el partit amb dues dianes més, també obra de ‘Pixu’ i Alexia.

    Xiulet final a Recasens i cop molt dur per a un Seagull que tenia a tocar la classificació per a la fase d’ascens i aquest somni es va esvair en la darrera jornada i contra un rival directe. Excelsa primera volta de les ‘gavines’ però segon tram de la temporada sacsejat per la covid i les lesions.

    A partir del proper cap de setmana del 20-21 de març, les badalonines lluitaran per sentenciar la permanència a la Reto Iberdrola, repte pràcticament a la butxaca però que s’ha de culminar amb els punts que així ho confirmin. Friol, Sporting,  Parquesol i Pozuelo  són els nous rivals.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí