La Llefià suma la primera victòria contra el Parets amb un gran debut de Luis Aguilera (2-0)

0
    65
    Llefià

Després de tres desfetes consecutives, la Unificació Llefià va sumar la primera victòria de la temporada a Primera Catalana davant el CF Parets. El conjunt de Jordi Souto va ser superior al seu rival i va controlar el partit des de l’inici.

Els vermells, que van disputar el seu primer matx com a local a porta tancada, van oferir un futbol molt combinatiu, amb el lideratge de Poyatos i Naya al mig del camp. La profunditat dels seus extrems Luis Aguilera i Óscar Jiménez va aportar molt perillo ofensiu a la porteria defensada per Pumuki.

Tot i això, el primer avís a porteria va ser més aviat visitant, però la manca d’efectivitat del Parets i el fet de ser una oportunitat en fora de joc, va mantenir l’empat a zero inicial. Amb el pas dels minuts, la Llefià va començar a aproximar-se amb perill a la porteria vallesana. A partir d’una acció en transició, Carlos Naya va deixar l’1 a 0 en safata a Luis Aguilera perquè la nova incorporació vermella debutés a casa amb diana.

El primer gol badaloní, però, no ser suficient i els de Jordi Souto en volien més abans del descans. Pumuki i el desencert vermell no van augmentar la diferència més abans de marxar cap a vestidors.

A la represa, la Unificació Llefià va mantenir el seu olfacte ofensiu i, novament  Luis  Aguilera, els vermells van transformar el segon gol amb un autèntic coet des de la frontal del davanter del barri de Lloreda. Abans de finalitzar el matx, Demba va poder fer el tercer gol de la Llefià però el seu xut no va foradar la porteria rival.

Aquesta primera victòria de la Llefià és una injecció de moral que treu els de Jordi Souto  del descens directe i aquest diumenge s’enfrontaran al Sabadell Nord, rival directe a la classificació.