Aquí teniu les bústies reials per portar la carta als Reis

    0
    48

    L’Ajuntament de Badalona ha instal·lat bústies reials per portar la carta als Reis en sis punts de la ciutat, coincidint amb els districtes de l’1 al 6. Així doncs, tots els infants de Badalona poden acostar-se als següents emplaçaments per deixar la carta a Ses Magestats: al C/ Pomar de Baix cantonada amb Riera de Canyadó (Districte 1); al parc Torrent d’en Grau (Districte 2); a Martí Pujol cantonada amb Avinguda dels Vents (Districte 3); al carrer Pérez Galdós (Districte 4); a l’Avinguda Alfons XIII (Districte 5) i a la plaça d’Artigues (Districte 6).

    Del 17 de desembre al 6 de gener, les bústies reials estaran actives. A més, una comitiva de patges reials visitarà les bústies. El 28 i 29 de desembre, d’11h a 13h, hi haurà patges a: C/ Pomar de Baix cantonada amb Riera de Canyadó (Districte 1); al parc Torrent d’en Grau (Districte 2); a Martí Pujol cantonada amb Avinguda dels Vents (Districte 3).

    El 3 i 4 de gener, d’11h a 13h, els patges faran acte de presència a: al carrer Pérez Galdós (Districte 4); a l’Avinguda Alfons XIII (Districte 5) i a la plaça d’Artigues (Districte 6).

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí