Les sèniors del Rem Badalona es fan amb el liderat del llagut català

  0
  25
  Rem Badalona.JPG

  04/08/2015 – Després de guanyar la cinquena regata de la XIII Lliga Catalana de Llagut al Deltebre, l'equip sènior femení es situa al capdavant de la classificació, com les veteranes.

   

  El passat diumenge, 2 d'agost, Deltebre va acollir la cinquena regata de la lliga catalana de llagut, on els cinc equips del Club de Rem Badalona van participar i van tenir diversa sort a causa de la baixada d'algues i troncs al llarg de la competició.

   

  Per començar, el cadet femení no va poder classificar-se per la final en la cronometrada, fent el cinquè temps que les separava de la final. Els juvenils, que sí es van classificar, van tenir gaire sort a l'agafar algues amb el timó i van quedar en quarta posició.

   

  Les veteranes van guanyar la cronometrada i en una gran sortida es van posar primeres en tots els girs. A l'última ciavoga se'ls hi va enganxar algunes al timó, que van frenar el llagut, i el timoner va d'haver de treure'l i fer l'últim llarg sense timó. Amb aquest incident va guanyar Club Natació Badalona, Cambrils i Club de Rem Badalona. Malgrat això, les veteranes segueixen primeres a la lliga, que no es decidirà fins a les darreres regates, ja que es troben empatades amb Cambrils i amb un sol punt d'avantatge sobre el Club Natació Badalona.

   

  També, el sènior femení va guanyar la cronometrada i la regata per davant de Cambrils, Club Nàutic Bétulo i Club Natació Badlaona. La cinquena posició de les líders fins aquesta regata, les noies de Capgrossos de Mataró, va permetre a l'equip del Rem Badalona fer-se amb el liderat a falta de dues regates per finalitzar la lliga.

   

  D'altra banda, el sènior masculí van fer el segon lloc a la cronometrada i amb expectatives de fer una bona final. Amb el camp de regates ple d'algues i herbes, els arbitres van decidir fer les finals en forma cronometrada. No van tenir sort, ja que van arreplegar algues amb el timó també. Van quedar tercers per darrere de Cambrils i Xino Xano de Deltebre, i per davant de Flix. L'actual líder de la lliga segueix sent el Club Nàutic Flix amb un punt d'avantatge respecte l'equip del Vent d'Estrip de Cambrils i dos punts sobre els sèniors del Rem Badalona.

   

  Després d'aquesta cinquena regata de la XIII Lliga Catalana de Llagut, hi ha un petit descans de les dues últimes proves de la lliga que seran els dies 30 d'agost i 6 de setembre a Cambrils i Lloret de Mar, respectivament.