El Natzaret s’apropa a la salvació i la Llefià a l’ascens

    0
    41
    Sant Andreu Natzaret

    El sènior femení del Sant Andreu Natzaret va aconseguir una victòria importantíssima a la pista de l’Onyar per pràcticament sentenciar i renovar la seva permanència a Primera Catalana una temporada més (72-75).

    El conjunt blau va disputar un anivellat enfrontament davant un rival directe i ja suma 9 victòries aquesta temporada. Les posicions d’ascens es troben més a prop que el descens. El Cassà, líder del grup, visita diumenge 6 el pavelló de Països Catalans.

    La Llefià també va fer un nou pas endavant cap a l’ascens a Primera després de superar el Ramon Llull a Badalona (67-49). 13 victòries en 15 jornades acumula l’equip de Sergi Arias

    El derbi Minguella – Círcol es va ajornar al 15 de març i el Sant Josep descansava. Llefià – Minguella, Canyelles – Círcol i B. Neus – Sant Josep són els partits de la propera jornada.

    A Tercera Catalana destaca el triomf del Joventut B (77-31) davant el Cabrils i la segona posició de les verd-i-negres. Dissabte 5, el Draft B, líder, visita La Plana, en el duel de la jornada.

    FER UN COMENTARI

    Si us plau introdueix el teu comentari!
    Si us plau introdueix el teu nom aquí