111 punts: rècord d’anotació de la temporada pel júnior del Sant Josep

0
    44

10/04/2017 – Partit sublim dels parroquials abans de marxar de vacances i nova victòria del Divina Seguros a l’Olímpic.

La jornada prèvia a la Setmana Santa va deixar dues grans alegries per Badalona en categoria Júnior Preferent. El Sant Josep (10/3) va brillar amb llum pròpia al camp del Santfeliuenc (62-111), aconseguint un resultat ‘històric’ aquest curs. Els groc-i-liles van sumar el seu rècord d’anotació en les dues fases de la lliga, marxant fins als 111 punts per consolidar-se en la segona plaça del grup ‘B’.

Amb només sis triples, el Sant Pep seria capaç d’esclafar la defensa del Santfeliuenc a cop de contraatacs, pressió i recuperacions de pilota. En només un quart, els badalonins ja havien guanyat el partit (6-30), tot i que gaudir d’un avantatge espectacular no els va fer aturar-se (23-56 al descans).

Al final del tercer quart, el marcador exhibia un +40 pels groc-i-liles (46-56), renda ampliada fins als 49 punts d’avantatge finals (62-111). Per ser segon de grup, al Sant Pep no li val empatar amb l’Olost (9/4) i, per tant, haurà de guanyar el 23 d’abril al JAC Sants per tancar la lliga com cal (19:15h).

Segona plaça pel Divina

Per altra banda, al grup principal de Preferent, el Divina Seguros Joventut (11/3) confirmava la seva segona posició final abans de disputar la final a quatre pel títol de campió de Catalunya. El Barça (12/2) ha acabat líder de la fase regular i l’Hospi (9/5) i el Manresa (7/7) són els equips que acompanyaran la Penya en les eliminatòries pel títol.

A casa i contra el Cornellà, el bloc de Dani Miret acomiadava el calendari regular mostrant-se molt superior al rival i exhibint grans sensacions defensives (89-47). El Cornellà només tindria un quart de vida (19-12), ja que el Divina completaria un 30 a 13 abans del descans totalment demolidor (49-25). Parra, el millor del partit amb 28 punts, trencaria el duel a cop de triples, mentre que Cuevas li Galán li agafarien el relleu en la represa (72-38).