23 equips de rem participen a la Llaüt Mediterrani a Badalona

0
    29

21/04/2015 – El passat dissabte el Port de Badlaona va acollir la regata de llaüt mediterrani, una preparatòria pel Campionat de Catalunya i Espanya.

El passat dissabte, 18 d'abril, el Port de Badalona va acollir la regata de llaüt del mediterrani, una preparatòria pel Campionat de Catalunya i Espanya i organitzada pel clubs Natació Badalona, Nàutic Bétulo i Rem Badalona.

En aquesta regata van participar un total de 23 equips de totes les categories dels clubs Rem Empuriabrava, Rem Santa Cristina de Lloret, Vent d'Estrop de Cambrils i els tres clubs badalonins.

A causa de les males condicions del camp de regata i, posteriorment, del mal estat de la mar, la competició es va fer cronometrada, amb el qual a la categoria cadet va guanyar el masculí de Rem Badalona, seguit de Natació Badalona i el cadet femení de Rem Badalona.

En canvi, els veterans de Natació Badalona es van imposar a  la categoria masculina per davant de Cambrils, i a la femenina per davant de Rem Badalona. Destacar que l'absolut femení  de Rem Badalona va guanyar amb claredat les dues cronometrades per davant de Cambrils, Natació Badalona i Bétulo. Pel que fa el sènior masculí a la final va guanyar Natació Badalona per davant de Rem Badalona A, Santa Cristina de Lloret i Rem Badalona B.

I finalment els juvenils, a causa de la mala mar, tan sols va fer la primera regata i es van imposar Cambrils a Rem Badalona.

La propera competició dels clubs badalonins serà el 10 de maig a Banyoles, on es disputarà el Campionat de Catalunya.