Llovet: “La por del descens et dóna energia extra”

  0
  JOV-PAM (4).jpg

  21/04/2015 – El capità del FIATC Joventut refusa el teòric rol de favorit que té la Penya en el duel de dissabte contra el Gipuzkoa Basket.

   

  Nacho Llovet va quallar davant del València un dels seus millors partits del curs. El pivot va igualar les seves xifres d’anotació (15) i valoració (21) més altes de la temporada, sent un dels líders del FIATC Joventut. Tot i el seu gran partit, l’equip de Salva Maldonado va acabar caient amb força polèmica (91-95).

   

  “L’última derrota ens va fer especialment mal. Són d’aquells partits que des del primer minut et sents bé, amb bona intensitat de joc i amb bon ritme. Molts jugadors van aportar i vam tenir la sensació que el partit estava ben encaminat”, declarava Nacho Llovet abans del primer entrenament de la setmana.

   

  El pivot reconeixia trobar-se “físicament excel·lent des de fa setmanes” i espera poder continuar aportant coses positives al joc de la Penya. “L’altre dia em va tocar a mi destacar, però crec que el més important és que cinc jugadors vam estar per sobre dels deu punts. Això vol dir que l’equip va jugar bé”, recalcava Llovet.

   

  Segons el capità del FIATC Joventut, “quan el protagonisme es reparteix, l’equip torna a avançar. Si aconseguim igualar la intensitat mostrada contra el València, estic segur que guanyarem més partits”.

   

  Les derrotes del CAI i l’Herbalife van ‘salvar els mobles’ en una jornada negativa pels interessos de la Penya. L’equip de Maldonado es manté setè (16/13), un triomf per sobre de novè classificat (Gran Canaria).

   

  “Inclús sense guanyar ens estem mantenint dins dels llocs de play-off. Nosaltres ho volem aconseguir, sobretot perquè crec que ens ho mereixem. La temporada ha estat bona i cal rematar aquesta feina”, apuntava Nacho Llovet, valorant la trajectòria global del conjunt verd-i-negre.

   

  Sobre el pròxim partit a l’Olímpic contra Gipuzkoa Basket, Llovet té ben clar que tocarà treballar al límit. “A priori pot semblar que nosaltres som els favorits, però el Gipuzkoa s’està jugant el descens. Moltes vegades, aquesta por et dóna una energia extra. No serà fàcil guanyar”, afirmava.

   

  El més important és “evitar sortir a pista pensant que som favorits”. Per Llovet, si el FIATC Joventut aconsegueix “arribar al final del partit amb una mica d’avantatge, és possible que els nervis els comencin a afectar”.

   

  El capità verd-i-negre deixava ben clar que “dissabte noval de res el joc fet contra el València”, ja que el duel contra Gipuzkoa és una altra guerra. “Ens hem de concentrar més. Així és com les coses aniran bé”, exigia el pivot.