7.000 persones gaudeixen del skate internacional a Badalona

  0
  64
  skateboarding.jpg

  25/05/2017 – Amb motiu del SLS Nike SB Pro Open celebrat a l’Skate Agora BDN.

  La Street League Skateboarding (SLS) Nike SB World Tour 2017 va donar el tret de sortida el passat cap de setmana, 20 i 21 de maig, amb la tercera edició anual del SLS Nike SB Pro Open a Badalona. 57 dels millors skaters del món de 14 nacionalitats diferents es van reunir a Skate Agora BDN per competir per l’oportunitat més important de la temporada de participar en la gira mundial. Després de dos dies plens d’acció, Nijah Houston ha resultat el guanyador, quedant en el primer lloc, seguit per Shane O’Neill.

   

  El SLS Nike SB Pro Open ofereix una plaça en la gira mundial als dos millors no Pros SLS (aquest any, a Yuto Horigome i Dashawn Jordan) i també ofereix als actuals Pros SLS l’oportunitat de guanyar Punts pel Campionat que determinaran el ranking de la gira mundial. El guanyador final, no només se’n du a casa el prestigi de guanyar una SLS, sinó també, més important encara, el codiciat Golden Ticket que li dóna dret a participar en el campionat mundial SLS Nike SB Super Crown World Championship 2017 a Los Angeles.

   

  L’Skate Agora BDN és l’únic skatepark d’Europa homologat per SLS per a la celebració de competicions oficials. Situat com un referent esportiu i educatiu en l’àmbit del skateboarding internacional. A més, posa en marxa el primer centre de tecnificació de skate d’Europa, amb vista als Jocs Olímpics de Tokyo 2020.